Handel i MW Compounders

Afdeling MW Compounders er børsnoteret. Det betyder, at du hver dag kan købe og sælge investeringsbeviser i din netbank. Beviserne kan handles på børsen i tidsrummet 9:45-16:55.

Når du handler, så handler du som udgangspunkt med afdelingens market maker, som er Lån & Spar Bank. Market makeren er udpeget for at sikre likviditet i afdelingens investeringsbeviser og baserer sine priser på den indre værdi, som beregnes flere gange om dagen. Dvs. købskursen ligger typisk 0,3% over den seneste indre værdi, mens salgskursen typisk ligger 0,3% under den seneste indre værdi.

Du kan finde den seneste indre værdi samt købs- og salgspriser nedenfor. Disse kurser kan du anvende i din netbank, når du skal handle beviser.

Det er kun indre værdier med et tidspunkt fra i dag, som giver en god indikation af, hvilke priser du kan handle til. Er tidspunktet fra en tidligere dato, så mangler indre værdi at blive opdateret med dagens kurser.

Indre værdi beregnes elleve gange på en normal dag. Hvis der er store kursudsving, kan der komme yderligere indre værdier. Indre værdi repræsenterer bedst værdien af de 20-30 aktier lige efter, den er opdateret. Jo ældre den er, desto mere upræcis kan den evt. være, hvis aktiekurserne har ændret sig. Det gør også, at market makeren især stiller op for volumen, når den indre værdi lige er beregnet, mens market makeren vil være mere forsigtig op mod beregning af en ny indre værdi. Skal du handle en lidt større volumen, kan det derfor være hensigtsmæssigt at placere din ordre på børsen, umiddelbart efter en ny indre værdi er beregnet.

På en normal dag er der en ny indre værdi ca. 9:30, 10:05, 10:35, 11:05, 12:05; 13:05, 13:35, 14:30, 15:20, 16:05 og 16:35.

Hvis du oplever problemer med at handle, så ring til os.

Ovenfor kan du se det bedste bud på, hvilken pris du skal give som limitering for din ordre ved køb og salg. Du kan også placere din ordre et sted mellem den indikerede købskurs og salgskurs og håbe, at en anden i markedet vil handle med dig. Så får du en lidt bedre kurs. Vær opmærksom på, at tidspunktet skal være fra i dag for at have relevans og jo nyere indre værdi, desto bedre.

Giv os meget gerne besked, hvis du er blevet medinvestor

MW Compounders ApS er udelukkende rådgiver for afdeling MW Compounders. Det betyder, at vi ikke har adgang til at se i afdelingens aktiebog. Derfor kan vi heller ikke se, at du er blevet medinvestor. Vi vil derfor sætte pris på, hvis du sender os en mail på info@mwcompounders.dk, hvis du er blevet medinvestor. Du må også meget gerne oplyse, hvor mange beviser, du har.

Sådan finder du afdeling MW Compounders i din netbank

Der er forskel fra bank til bank på, hvor let det er at finde afdeling MW Compounders i netbanken.

Som udgangspunkt kan du søge på “MW Compounders”. Alternativt kan du forsøge dig med “Afdeling MW Compounders” eller “IA Invest MW Compounders”.

Alle børsnoterede værdipapirer har det, som kaldes en ISIN-kode. Den kan du også søge på. Den er:

DK0061294394

Hjælp til at finde afdelingen hos den enkelte bank (opdateres løbende):

AL Bank – søg på DK0061294394
Alm. Brand Bank – søg på MW Compounders
Danske Andelskassers Bank – søg på DK0061294394
Danske Bank – søg på DK0061294394
Handelsbanken – søg på DK0061294394
Jyske Bank – søg på MW Compounders (under investeringsforeninger)
Lån & Spar Bank – søg på MW Compounders
Nordea – søg på MW Compounders
Nordnet – søg på MW Compounders
Nykredit Bank – søg på DK0061294394
Ringkjøbing Landbobank – søg på MW Compounders
Saxo Bank – søg på MW Compounders
Spar Nord – søg på DK0061294394
Sparekassen Danmark – søg på MW Compounders
Sparekassen Kronjylland – søg på MW Compounders
Sydbank – søg på DK0061294394
Vestjysk Bank – søg på DK0061294394

Vi hører gerne fra dig, hvis du ikke kan finde afdelingen ud fra ovenstående anvisning.